PIRELLI се завръща

От 1936 г., когато компанията Pirelli започва да популяризира селскостопанските гуми, като заместител на железните колела на тракторите, тя винаги е била пионер в селскостопанския сектор. Pirelli е първият производител който прилага радиалната технология в селскостопанските гуми, с представените през 1956 г. Cinturato за трактори, а през 1984 г. отново е първата компания, разработила широка гама гуми за трактори от серията 70.

Седемнадесет години след последните директни продажби в Европа, Pirelli се завръща на европейския пазар с продукта си с върхово представяне - PHP ™,който използва опита, придобит извън Европа, където агро-направлението винаги е играeло ключова роля в асортимента на Pirelli.

Хилядите часове на проведени тестове през последните две години, на закрито и открито, както на полето, така и на пътя, доказаха и потвърдиха най-доброто представяне на PHP ™ при всякакви условия и различни приложения, отговарящи на нуждите на европейските земеделски стопани.

Като официален представител и вносител на Pirelli в България, МК Гуми ООД неизменно е част от този изключителен момент на завръщане на Pirelli на пазара на агро гуми в Европа.

МК Гуми ООД има честта да отговори на нуждите на българските земеделски призводители, представяйки на българския пазар върховите Pirelli PHP ™.

 

ECOIMPACT

ENERGYEFFICIENT: Радиалната гума допринася за намаляване на разхода на гориво и

емисиите на CO2.

CLEAN AIR: Използваните при производството материали намаляват въздействието върху околната среда.

HIGH DURABILITY: Гуми за многократна употреба, разработени с нови каучукови смеси, удължаващи живота на гумата.

 

ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

При трудни условия, най-високото ниво на сцепление се осигурява от оптимизираната форма на реброто, иновативното рамо (патент на PIRELLI) и междуребрената част протектора. Изключителното самопочистване и доброто сцепление, заедно с ниското съпротивление на търкаляне, позволяват значителната икономия на гориво.

ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Специфичният дизайн на протектора и геометрия на ребрата, заедно с изполваните смеси от ново поколение, гарантират на PHP ™ отлично представяне по отношение на дълъг живот и износване, което допринася значително за намаляване на оперативните разходи.

ПО-МАЛКО УПЛЪТНЯВАНЕ НА ПОЧВАТА

Реалният размер на отпечатъка осигурява по-слаб натиск върху земята, гъвкавостта на корпуса гарантира доброто затихване на верикалните сили, което осигурява по-малко уплътняване на почвата и максимален добив.

 

БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ ЗА ШОФЬОРА

Профилът и структурата на страничната стена са проектирани за по-добър баланс на вертикална и странична устойчивост. Благодарение на най-модерните CAD системи,

формата на отпечатъка, картата на контактното налягане и напрежение/натоварване на ребрата са подробно анализирани, което е позволило оформяне на най-добрата шарка на протектора, както по отношение на поведението, така и по отношение на комфорта.

 

ПРЕДАВАНЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ

Тъй като PHP ™ са направени така, че да пасват на най-тежките трактори, геометрията на борда е специално проектирана за перфектно предаване на въртящия момент, като се избягва приплъзването и се осигурява лесен монтаж на джантата.